PORTFOLIO

Hier een overzicht van een aantal afgeronde projecten.

Website en domein migratie – Webhosting

Voor Praktijk Op Pad mochten wij een website migratie uitvoeren. Dit had te maken met het contact formulier wat niet goed functioneerden.

De website draaide bij een groot platform waarbij de prijs/ kwaliteit niet in verhouding stond. De klant nam al een Office 365 pakket met support bij ons af. Hierop hebben besloten om de website naar ons platform te migreren, zodat wij alles voor de klant kunnen regelen.

Wij hebben de migratie volledig begeleid en beschreven in een stappenplan. Dit doen wij om te kunnen waarborgen dat het allemaal zeer zorgvuldig verloopt. Nadat de migratie is afgerond konden wij het contact formulier opnieuw configureren en waren de problemen verholpen.

Zowel de klant als wij hebben de site zorgvuldig getest. Als terugkoppeling kregen we dat alles naar behoorde werkte! Dit betekend dat de migratie succescol is afgerond.

Nieuwe website voor Het Veluwsros – Webdesigner

De voormalige website van Het Veluwsros was verouderd. In opdracht van de klant hebben wij een nieuwe website mogen realiseren.

De wens van de klant is dat de site makkelijk aangepast kan worden om de informatie up-to-date te houden. Hiervoor hebben we een nieuwspagina gemaakt waar zeer eenvoudig artikelen aan toegevoegd kunnen worden. Daarnaast hebben wij een besloten deel gecreëerd waarop Leden kunnen inloggen.

Ook hebben wij de mail-omgeving vernieuwd. Wij hebben de mail van de huidige mailserver gemigreerd naar Office 365. Hier hebben wij meteen een 2FA (tweestapsverificatie) geactiveerd zodat het account niet gemakkelijk door 3e gebruikt kan worden. Het voordeel van Office 365 is dat alles eenvoudig via de webbrowser werkt en eenvoudig documenten gedeeld kunnen worden.

Installatie van Camera’s – Terrein beveiliging

Afgelopen week IP Camera’s opgehangen bij een klant. Hiervoor hebben wij samen een plan gemaakt om uit te meten waar de camera’s moeten komen te hangen, na het uit meten zetten wij dit in een plattegrond. Vervolgens gaan wij kijken welk model het beste past op de locatie en worden aanvullende wensen besproken.

Alle camera’s worden bekabeld aangesloten om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de beeldkwaliteit.

Wij werken alleen met merken van hoge en professionele kwaliteit. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar Foscam.

Foscam biedt al meer dan 10 jaar beveiligingsoplossingen aan huishoudens en bedrijven, waarbij klantveiligheid en -tevredenheid onze hoogste prioriteit hebben. Bij Foscam zullen we er altijd naar streven dat onze gebruikersbeveiliging onze eerste prioriteit heeft.

Wi-Fi Optimalisatie TP-Link – Thuis locatie

Een klant belde ons met de vraag of wij eens naar zijn Wi-Fi netwerk konden kijken. De Wi-Fi was erg traag en het signaal was slecht. Na een remote mee kijk sessie kwam ik er al snel achter dat één Wi-Fi punt niet voldoende was. Het bereik was niet toereikend omdat het een goed geïsoleerd huis is. Hiervoor ben ik op locatie langs geweest om de Wi-Fi punten in te meten.

De Access Points (AP’s) kunnen zowel bedraad als draadloos aangesloten worden. De draadloze verbinding verloopt via een Mesh installatie. Onze voorkeur gaat tot op heden nog altijd naar bekabelde installatie.

Wij werken alleen met merken van hoge en professionele kwaliteit. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar TP-Link, Ruckus Wireless of Ubiquiti. Bij de meeste klanten leveren wij TP-Link, TPLink is de grootste fabrikant van wifiproducten ter wereld en heeft een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Installatie van Camera’s – Huis beveiliging

Bij een klant IP-Camera’s geplaatst voor het beveiligen en observeren van zijn woning wanneer er niemand is. Het doel van de Camera is makkelijk terug kunnen kijken wanneer er detectie momenten zijn geweest. Hier hebben we gebruik gemaakt van twee verschillende soorten camera’s. Dit was een wens van de klant.

Alle camera’s worden bekabeld aangesloten om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de beeldkwaliteit.

Wij werken alleen met merken van hoge en professionele kwaliteit. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar Foscam.

Foscam biedt al meer dan 10 jaar beveiligingsoplossingen aan huishoudens en bedrijven, waarbij klantveiligheid en -tevredenheid onze hoogste prioriteit hebben. Bij Foscam zullen we er altijd naar streven dat onze gebruikersbeveiliging onze eerste prioriteit heeft.

Office 365 omgeving instellen – Zakelijke dienstverlening

Afgelopen periode zijn we bij een klant bezig geweest om een Office 365 omgeving op te bouwen en de huidige mail omgeving uit te forceren.

Met Office 365 kun je op elk apparaat – pc, laptop, tablet en smartphone – en op alle locaties met internetverbinding de jou bekende Microsoft Office applicaties gebruiken. Dankzij Office 365 kun je altijd en overal online samenwerken met jouw team. Jullie bestanden worden in de cloud opgeslagen en zijn eenvoudig terug te vinden. Zo kun je zelfs onderweg geweldig productief bezig zijn!

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het regelmatig updaten van de software en systemen binnen je organisatie. Microsoft zorgt er op de achtergrond voor dat Office 365 up-to-date blijft. Je beschikt dus altijd over de nieuwste versies van de Microsoft applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, SharePoint en Teams. Al het onderhoud wordt automatisch door ons verzorgd.