OVER ONS

Wat NOV-ICT uniek maakt!

Wessel Karssen

Op 1 augustus 2018 heb ik een eigen automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf gestart. Inmiddels beheren wij al wat klant omgevingen en onderhouden wij die pro-actief. Dit doe ik nu al een paar jaar met veel plezier!

Samenwerkende partners

Door de jaren heen heeft NOV-ICT kennis opgedaan met partners die een toegevoegde waarde kunnen bieden op het gebied van kwaliteit, service en producttechnologie.

Robert de Gijt

Webdesigner

Ook partner worden?

Neem gerust contact met ons op!

WhatsApp Image 2020-10-25 at 22.26.50

Patrick van Loo

Webserver Administrator

Robin Tomassen

Video Creator

Wat onze klanten doen

Spijker Taxaties verzorgt taxaties voor verzekeringsdoeleinden conform art. 7:960BW. Onze specialismen zijn het bepalen van de herbouwwaarde van bedrijfsgebouwen en woningen alsmede de (vervangende) nieuwwaarde van bedrijfsinventarissen en machinerieën, huurders- en eigenarenbelang.
Verfgroothandel Indigo B.V. is een onafhankelijke verfgrossier met een breed scala professioneel bouwverf en schildersgereedschappen. Vanuit Harderwijk leveren wij onder andere professioneel bouwverf, lakken en vloersystemen. Eigenlijk alles wat de professionele schilder nodig heeft! Verder voorzien wij onze klanten van materialen en technische ondersteuning voor vele ondergronden (hout, beton, steen en metaal).